Nutritie

Ești ceea ce mănânci ” spune Ayurveda, o veche filosofie indiană. De aceea, calitatea alimentelor este foarte importantă încă din prima zi de viață. La cabinetul veterinar Animals Help Center avem o gamă largă de diete, suplimente, sfaturi de nutriție pentru o creștere corectă și sănătoasă, asta pentru că nutriția diferită în cantitate și compoziție în funcție de vârsta animalului, talia sa, starea fizică, mediul în care trăiește și activitățile zilnice.

Sănătatea animalului dvs. de companie depinde de o alimentație bună !

Ce este Consilierea Nutrițională?

Consilierea nutrițională  trebuie să fie întotdeauna parte a oricărui examen veterinar. Acesta este momentul in care discutăm despre dieta globală actuală a animalului dvs. de companie și facem sugestii pentru îmbunătățire pe baza examinării fizice a animalului dvs. de companie, precum și a rezultatelor testelor de laborator. 

Multe probleme comune, cum ar fi: caderea parului, mâncărimea, greutatea necorespunzatoare și sănătatea generală proastă, au fost rezolvate pur și simplu prin trecerea la o dietă mai bună, calitate și / sau suplimentarea cu micronutrienți adecvați.

Consilierea nutriționistă devine importantă pe măsură ce animalul dumneavoastra îmbătrânește - animalele de casă batrane au nevoi nutriționale diferite fata de animalele de companie tinere. De asemenea, dacă animalul dvs. de companie a fost diagnosticat ca având o boală specifică, cum ar fi boala inimii, ficatului sau rinichiului, artrita, diabetul sau cancerul, va necesita o dietă special adaptată bolii, denumită adesea dieta terapeutica.

Echipa Animals Help Center va sta la dispozitie cu toate informatiile de care aveti nevoie.

Mai multe articole pe: The Vet Practice